Privatlån Låna pengar snabbt med bra villkor

För information om lån - Ring kundtjänst

Ovan summa beräknad med en lånetid på 12 år och en effektiv ränta på 8.45%. Räntan sätts individuellt och kan variera mellan 3.45% - 30%

ic-allra-pension-forsakring-lana-privatlan.png

Allras privatlån

Utan säkerhet med bra villkor

Allras privatlån


Behöver du låna pengar utan säkerhet? Allra hjälper dig att hitta ett lån med bra villkor. Vi förmedlar lån på belopp från 15.000 till 500.000 kr med låga avgifter och bra ränta.


ic-allra-pension-forsakring-lana-spara-pengar-03.png

Låg månadskostnad

Låna hos oss och få pengar över till annat

Låg månadskostnad


Höga räntor och dolda avgifter gör att det nästan alltid lönar sig att ersätta flera mindre lån med ett enda samlat. Vi erbjuder de bästa villkoren på marknaden utifrån din ekonomiska situation.


ic-allra-pension-forsakring-lana-spara-gilla-01.png

Låga avgifter

Vi ser till att du slipper alla onödiga kostnader

Låga avgifter


Aviavgifter, uppläggningsavgifter och andra administrativa avgifter kan bli en dyr affär, särskilt om du har flera mindre lån. Vi hjälper dig att lägga ihop lånen och sänka avgifterna.


Flytta lån och tjäna pengar

För den som vill låna pengar har det sällan varit så billigt som nu. Det innebär också att du har goda möjligheter att flytta tidigare lån och få lägre ränta. På Allra hjälper vi dig med låneförslag helt kostnadsfritt. Om du har flera privatlån och krediter sedan tidigare kan vi också hjälpa dig att lösa dem och slå ihop med ditt nya lån. På så sätt slipper du betala flera olika administrationsavgifter och kan sänka din ränta – samtidigt som du förbättrar din kreditvärdighet.

Annuitetslån – skuldfri snabbare med fast månadskostnad

Allra förmedlar annuitetslån. Det innebär att du har en fast månadskostnad som i början av återbetalningsperioden består av en högre andel räntekostnad och resten amortering. Vartefter du betalar av lånet minskar räntedelen av månadsbetalningen och du amorterar istället mer. Utan att du märker det betalar du alltså av ditt lån i allt snabbare takt och blir skuldfri långt tidigare än om du haft så kallad rak avbetalning. Det innebär också en besparing för dig, eftersom du slipper ränteutgifter som du annars skulle fortsatt att betala i flera månader eller år.

Så bestäms din ränta

Riksbankens styrränta "Reporäntan" är avgörande för räntenivån på alla typer av lån. När din ränta bestäms räknas också in hur din ekonomiska situation ser ut och vilka möjligheter du har att betala tillbaka lånet. Har du en stabil privatekonomi med hög kreditvärdighet upplever banken eller kreditföretaget det som tryggt att låna ut pengar till dig, vilket betyder att du kan få en låg ränta. Har du redan flera lån och krediter kan det upplevas mer riskabelt, och du får då en högre ränta. Det kan därför vara en god idé att passa på att lösa dina befintliga blancolån och krediter för att baka samma dem med ditt nya lån. På så sätt ökar du din kreditvärdighet inför nästa gång du vill ta, eller förhandla om, lån.

För information om lån - Ring kundtjänst

Ovan summa beräknad med en lånetid på 12 år och en effektiv ränta på 8.45%. Räntan sätts individuellt och kan variera mellan 3.45% - 30%

Högt kundbetyg för Allras låneförmedling

Det kan kännas svårt att som kund jämföra olika lånevillkor och ta reda på vilket låneförslag som är billigast och bäst när man räknat ihop avgifter, ränta och lånetid. På Allra gör vi alltid en grundlig genomgång av dina behov och din ekonomiska situation tillsammans med dig. Det gör att vi kan hjälpa dig att hitta förbättringsmöjligheter i din privatekonomi och ta fram ett bra erbjudande utifrån dina villkor. Vi är stolta över att våra kunder ger vår låneförmedling 4,9 i betyg av 5 möjliga på reco.se (feb. 2017).

Låneförmedlare – vad är det?

Som låneförmedlare fungerar Allra som en mellanhand mellan dig och bankerna eller kreditinstituten. Vissa låneförmedlare överlåter åt dig att jämföra lånevillkoren mellan ett antal olika långivare. På Allra går vi steget längre och väljer ut det lånerbjudande som är mest lönsamt för dig. Detta är helt gratis att få låneförslag från Allra och du bestämmer själv om du vill gå vidare. Om ditt lån blir beviljat får vi som låneförmedlare en provision från banken.

Kreditvärdighet – ett mått på din betalningsförmåga

Kreditvärdighet är ett sätt att mäta din förmåga att betala dina skulder och räkningar. När exempelvis en bank beställer en kreditupplysning på dig sammanställer kreditupplysningsföretaget fakta som kan inverka på din betalningsförmåga Det kan till exempel vara uppgifter om din livssituation, inkomst, fasta utgifter, lån och betalningsanmärkningar under de senaste åren. Baserat på detta bestämmer banken din kreditvärdighet. Ju högre kreditvärdighet du har, desto tryggare anses du vara som kund.

Kundcase

Lisa kom ur lånekarusellen och fick kontroll på ekonomin *


Lisa hade hamnat i en ond spiral där hon satt med tre olika banker med räntor på mellan 7% och 8% och en skuld på nästan 300 000 kr. Det innebar en kostnad på ca 4 300 kr varje månad.

Allra såg över hennes privatekonomiska situation och kunde istället ordna ett samlingslån på 300 000 kr till en ränta på 5,95%, vilket gav en månandskostnad på endast 2 900 kr. Besparingen blev 1 400 kr per månad!

* För att inte lämna ut personlig information har vi använt ett fiktivt namn och en fiktiv bild i detta kundcase

Hur mycket får jag låna?

Vi förmedlar lån från 15.000 till 500.000 kronor. Hur mycket du får låna beror också på din nuvarande ekonomi. Exempelvis får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du behöver dessutom ha fyllt 20 år och ha en fast årsinkomst på minst 120.000 kronor. Har du en medsökande kan det förbättra dina chanser, eftersom ni då är två som är ansvariga för lånet.

Vad ska jag tänka på när jag tar lån?

Varje lån hos en bank eller ett kreditföretag innebär en månadskostnad som kommer påverka din vardagsekonomi för kortare eller längre tid framöver. Försök därför undvika onödigt dyra lån, såsom sms-lån, avbetalningsköp eller kreditkortsskulder. De har ofta sämre villkor, med olika typer av avgifter och/eller höga räntor. Har du flera lån och krediter kan det dessutom sänka din kreditvärdighet, det vill säga din möjlighet att få nytt lån. Därför lönar det sig så gott som alltid att slå samman gamla lån och krediter. Kontakta oss så kan du få hjälp av våra rådgivare med att lösa tidigare lån och sänka månadskostnaden.

Att jämföra lån

När du som privatperson söker upp flera olika banker för att förhandla om ett nytt lån kommer varje bank ta en kreditupplysning på dig. Där listas även dina låneansökningar till övriga banker. Eftersom bankerna inte kan se om du tackar ja till de andra erbjudanden samtidigt finns risken att du drar på dig stora skulder som du inte kan betala. Resultatet kan alltså bli tvärt emot vad du hoppats, när det börjar upplevas som en risk att låna ut till dig. Detta råkar du aldrig ut för när du lånar genom Allra. Vi tar bara en kreditupplysning, oavsett om vi kontaktar flera långivare.

Vad krävs det av mig för att jag ska få ett lån?

Du ska ha fyllt 20 år, vara fri från betalningsanmärkningar och ha en fast årsinkomst på minst 120.000 kr.

Vad kan jag förvänta mig att få i ränta från er?

Våra räntor sätts individuellt och kan variera från 3.75-30 % beroende på din ekonomiska situation. Vill du veta mer exakt vad din ränta skulle kunna landa på? Fyll i formuläret här ovan, så kontaktar våra rådgivare dig.