Om Allra

Med ambitionen om att vara en naturlig partner i vardagsekonomin för privatpersoner. Vi är ett alternativ för dem som värdesätter en personlig kontakt och är i behov av hjälp med privatekonomiska beslut i vardagen.

Våra tjänster

Pension

Vi erbjuder pensionstjänster som ger våra kunder bättre koll på pensionen och råd kring hur de kan förbättra den. Vi har konkreta lösningar för ett tryggt och enkelt pensionssparande som gör att våra kunder slipper fundera över pensionen och istället får tid till annat.

Försäkring

Våra moderna välfärdsförsäkringar erbjuder skydd för det som är viktigast här i livet – hälsan, familjen och inkomsterna som behövs för att vardagen ska fungera. Vi finns där för våra kunder vid oförutsedda händelser och hjälper dem hela vägen fram till en lösning.

Lån

Förbättrade kreditvillkor och sänkta lånekostnader gör stor skillnad i plånboken. Genom att samla och anpassa privatlån hjälper vi våra kunder till en bättre vardagsekonomi utan onödiga ränteutgifter.

Sparande

Vi erbjuder ett långsiktigt och hållbart sparande som hjälper våra kunder till en bättre privatekonomi. Våra smarta sparlösningar gör det möjligt för alla att spara mer i vardagen och få mer över till att förverkliga sina framtidsdrömmar.

Karriärföretag 2017

Karriärföretag 2017

Allra har utsetts till ett av Sveriges Topp 100 mest spännande arbetsgivare av Karriärföretagen.

Rekommenderat företag 2016

Rekommenderat företag 2016

Vi är stolta över att ha fått utmärkelsen Rekommenderat företag 2016 av reco.se.

Trygg kundkontakt 2016

Trygg kundkontakt 2017

Utmärkelsen Trygg kundkontakt garanterar att Allra följer svensk lagstiftning, gällande praxis och god sed i kontakter med konsumenter.

Historia

Privatekonomiska beslut i vardagen borde vara enklare och kännas tryggare, det var utgångspunkten när Alexander Ernstberger och David Persson grundade Allra 2008. Idag har Allra utvecklats till en modern utmanare till storbankerna med över 250 medarbetare.